ERA Fönster

Att äga ett hus är inte alltid det lättaste även om det är väldigt skönt också. Du måste ju se till så att huset underhålls på alla sätt och vis så att du slipper tråkiga överraskningar som innebär att dina sparpengar behöver täcka exempelvis en renovering som kunde undvikits om du bara hade lagt märke till förfallet tidigare. Hur som helst är en sak du inte får glömma att titta på dina fönster. Det är lätt att glömma bort och även om de inte behöver bytas ut alltför ofta så kräver de trots allt sin omsorg de också.

Om du vet med dig att det var bra längesedan dina fönster byttes ut kan det mycket väl vara hög tid att göra det nu. Även om det är en investering som kostar en del pengar är det värt det i slutändan eftersom det höjer värdet på ditt hus. Dessutom kan du räkna med att nya fönster med ett lägre U-värde än dina tidigare bidrar till minskade värmekostnader för din bostad.

En fördel i dag är att du kan spana in det enorma utbud med fönster som finns via nätet. Det finns nämligen flera olika fönsterbutiker online där du kan beställa hem fönster från olika populära återförsäljare så som bland annat ERA fönster. Och precis som om du skulle ha gått till en vanlig butik får du all hjälp du behöver via sajtens support. Vill du veta något alldeles särskilt om ERA fönster kan det vara klokt att kontakta tillverkaren själv för att få svar på dina frågor.

Utbud hos ERA

Hos ERA kan du köpa fönster av högsta kvalitet som är tillverkade i Sverige. Här erbjuds du generösa garantier på dina nya fönster så att du kan känna dig trygg med ditt val. Förutom ett brett sortiment av olika fönster finns det lite andra saker du kan köpa hos ERA. Bland annat erbjuder man också ytterdörrar av olika slag liksom handtagspaket och persienner. Du kan snabbt och lätt få en bra översikt över det utbud som finns om du besöker hemsidan på egen hand. Det är enkelt att hitta och då vet du också vilket som är det senaste och vad som är aktuellt.

En annan bra sak med ERA fönster är att du kan besöka hemsidan om du vill ladda ner matnyttiga PDF-filer. Dessa filer innehåller allt från instruktioner och anvisningar för dina fönster så som hur du ska lagra och montera dem. Men du kan också hitta information om hur du underhåller dina nya ERA fönster på bästa möjliga sätt så att de håller så länge som möjligt.

Vill du köpa fönster med garanti ska du som sagt titta närmare på ERA fönster eftersom du får 10 års garanti på flera olika sätt. Du har så klart till att börja med 10 års garanti på dina fönster som helhet. Men du får även 10 års garanti om det eventuellt skulle bildas någon kondens mellan isolerglasen. Slutligen får du 10 års funktionsgaranti på fönstrets övriga delar.

2 Sep 2015